BUCURESTI PHOENIX

BUCURESTI PHOENIX

Lions Clubs District 124 Romania

Primele cluburi Lions au prins contur în Romania în primăvara anului 1990, la București și la Craiova, și au fost înregistrate în Asociația Internațională a Cluburilor Lions, cu sediul în Oak Brook, IL, SUA. Activitățile curente ale cluburilor s-au desfășurat de la bun început pe baza legală existentă pentru asociații și fundații, producând înregistrări pentru evidența fiscală a activităților desfășurate pentru susținerea comunității, fiecare club fiind susținut printr-o asociație din care fac parte cel puțin membrii fondatori ai clubului Lions, persoane fizice.
După o perioadă în care efervescența și necunoscutele recreării unei orânduiri sociale bazate pe democrație au generat frământări puternice la nivelul comunităților, în 1994, apare prima formă juridică a asociației naționale care reunește toate asociațiile suport ale cluburilor Lions, sub denumirea valabilă și în prezent: Asociația Cluburilor Lions - District 124 Romania. Organizarea pe districte este comuna majorității cluburilor de servicii de la nivel internațional.
Prezența voluntarilor Cluburilor Lions în comunitățile în care sunt prezente la nivel național este notabilă prin numeroasele domenii de interes în care activăm, cât și concret prin contribuția directă cu resurse umane și materiale pentru nevoile comunității.


MesajePentru a vedea mesajele trebuie sa va
Autentificati
Suntem aici sa te ajutamFolosim cookies deoarece ne dorim sa iti oferim cea mai buna experienta online. Informatiile culese prin intermediul cookie-urilor sunt anonime, insa fara acestea, experienta ta online pe site-ul nostru ar fi semnificativ mai slaba. Mai multe informatii gasesti aici .